Two sister`s entrepreneurial adventure. We design and make beautiful, feminine work clothes for women

STERK! Nye arbeidsklær fra Traktorpikene.

«Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves»

Etter en tidkrevende og lærerik prosess er vi nå klare for å dele mer om vår nye kolleksjon arbeidsklær, som har fått navnet STERK!

Med 6 års erfaring og prisbelønte Mint design med på laget, kommer vi nå med klær som virkelig lever opp til navnet STERK!

Designet vårt blir i høyeste grad gjenkjennbart, men fargene er justert, nye farger kommer, designet er forbedret og ikke minst blir det noen råtasser av noen materialer, av samme høye kvalitet som vinterdressen vår har levert.

Stretch.

Norske kvinner elsker stretch, vi også, så det har vært viktig for oss å finne et materiale med noe grad av stretch, samtidig som materialene har høy grad av robusthet, og tåler den hyppige vasken arbeidsklær må utsettes for, i motsetning til hverdagsklær og turklær. Man må en god del opp i pris for slikte robuste materialer, men vi er ikke i tvil om at dette er en forbedring som dere kommer til å få stor glede av!

Gravidbukse.

Mange har ventet på denne, og mange barn har blitt født i venteprosessen, men nå kan vi endelig tilby de gravide ei skikkelig god arbeidsbukse! Denne gravidbuksen er ikke sammenlignbar med den vi hadde for noen år siden. Designeren vår, Sigrun, gikk selv gravid mens den nye buksa ble utviklet, så bedre utviklingsprosess en det går det vel ikke an å få til 🙂 Buksa kommer i samme kvalitetsmateriale som de andre produktene. Den kommer i fargen marine/jord. 🤰🤱

Arbeidsklær for gravide. Vi håper at dette blir yndlingsbuksa til deg som er gravid!

Nyhet til barn.

Endelig kommer det arbeidsbukser til barn. De blir i like god kvalitet som voksenbuksene, og de minste størrelsene blir ekstremt søte 🙂 De kommer i fargene bringebær/jord og marine.

Miniversjon av de voksnes arbeidsklær.

ENDELIG kommer det nye arbeidsdresser!

Dere har sendt oss hundresvis av mailer og meldinger om når det kommer flere arbeidsdresser, så nå er det jammen på tide. Vi har utviklet flere typer dresser, men pga kostnadskrevende produksjon kommer ikke alle variantene nå.

Det er gjort en del justeringer på de nye dressene, så de får enda bedre passform, og det kommer nye farger. Jord, bringebær og marine samt en nydelig farge til som vi ikke vil røpe enda.

Det er den minst tekniske dressen som kommer først. Vannavstøtende kvalitetsmateriale, stretch, forsterkninger, knelommer, super passform, smarte justeringer, gode lommer og tåler å vaskes på 60 grader – det er stikkord for denne dressen.

Bildet viser design, og noen av fargene på de nye arbeidsdressene, legg merke til at vinterdressen får en ny farge, og at skiferdressen utgår.

Den nye arbeidsbuksa blir RÅ!

Vi gjetter på at dette blir den nye buksa som du kommer til å bruke til alt. Den blir pen, tøff og komfortabel, men ikke minst veldig robust. Buksa blir vannavstøtende, med stretch, med forsterkningsmateriale, og kan vaskes på 60 grader. Her får du arbeidsbukse, hverdagsbukse, og turbukse i ett. Den kommer i de samme flotte fargene som arbeidsdressen. Den får også en meget smart funksjon som gjør at du kan velge mellom to beinlengder (gjelder også arbeidsdressene).

For deg som vil bruke den som snekkerbukse, kommer vi med et tilbehør du vil bli glad for 😉

To av fargene som kommer. Vi holder fortsatt noen farger hemmelig. Arbeidsklær kan også ha flotte farger!

Overdeler.

Vi lager nå våre helt egne Jersey produkter i organisk bomull. Her blir det gensere, t-skjorter, topper og en KJOLE! i matchende farger. Produksjonen skjer i Europa.

En liten smaksprøve på det som kommer.

Deilige og praktiske fleecejakker blir det også mer av. Disse produseres også i Europa.

Nye forhandlere må ta kontakt nå.

Bestillingene av antall gjøres nå, tenker du at du har lyst til å forhandle Traktorpikene arbeidsklær i 2020, så må du derfor ta kontakt nå, så din bestilling blir regnet med: post@traktorpikene.no

STERK!

-2020 kolleksjonen til Traktorpikene!

Vi gleder oss!

Link til nettbutikken: http://www.traktorpikene.no

Fra testing av prototypen, den fikk røff behandling. For det må arbeidsklær tåle!

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *