Two sister`s entrepreneurial adventure. We design and make beautiful, feminine work clothes for women

Ikke frys når du jobber ute!

Kvinner som jobber ute!

Er du også lei av å være enten for kald eller varm når du er ute ?

Norsk vinter er vakker, og behagelig når du har riktige klær. Her er bonden Lara Dystland, fotografert av Karianne Liland.

Mange har arbeidsplassen sin utendørs.

Norsk vær stiller krav til gode klær. Temperaturen varierer voldsomt, og vi har vind, regn og sol, kanskje alt på en og samme dag.

Reineier Ellinor Jåma. Fotografert av Lykt AS

Thermodress er manges daglige arbeidsantrekk.

På gård, i stall, i barnehage, på sjøen, i reindrift eller turisme. Mange bruker den også på fritiden, ute med barna, med hunden, på hytta eller snøskuter.

Kjøttfebonde Lara. Fotografert av Karianne Liland.

Vi søstrene i Traktorpikene er av de som «bor i » varmedress om vinteren. Desverre opplevde vi at det som fantes av dresser var med feil passform, feil stoff, ikke vanntett, for tunge, og uten luftemuligheter når du har jobbet deg varm. Må det virkelig være sånn?, tenkte vi mang en gang -når blodsukkeret ble lavt i alt for tung og varm dress, -når vi skulle ta på oss den regnvåte og kalde dressen igjen etter lunsj, – og når vi følte oss ukvinnelige i en uformelig stor dress som var alt for lang i ryggen for oss kvinner.

Dette måtte vi gjøre noe med, og vi hadde høye krav til arbeidskomfort!

Vi hadde følgende krav til dressen:

Vanntett, vindtett, luftemuligheter under armer og på ben, passe tykt glatt for, forsterket stoff på kne – bak – nede på beina og nederst på ermene. Vi ville ha glidelås i sidene som kunne åpnes begge veier, vi ville ha justering i midjen og vanntett mobillomme, og ekstra lommer til ting og tang. Selvfølgelig med reflekser og avtagbar hette. Vi ville ha snømansjetter og pulsvarmer. Det skulle være innvendige lommer for kneputer og sitteunderlag. OG ikke minst skulle dressen være pen og feminin å se på.

Super stalldress!

Kvalitet koster!

Det sier seg selv at en så teknisk dress var dyr å få laget for to damer med en liten gårdsbedrift. Men vi har fått det til, vi har LAGET denne DRØMMEDRESSEN til alle oss damer som er mye ute i norsk vær! Vinteren 2018/19 ble dressen grundig testet av en gruppe kvinner med ulike behov. Og vi kan love deg at denne dressen er verdt hver krone. Den gir deg en praktisk og behagelig hverdag, så du kan bruke all energi på å ha en fin dag ute, selv om det regner, snør eller blåser. Her kan du se filmen til vinterdressen vi har laget: https://www.youtube.com/watch?v=-AtE0lk6JCI

Daglig leder Thrine i Geitfjell vinterdress, og markedsføringssjef Ine i Røsslyng vinterdress. Vinterdressen brukes daglig på gårdene våre. Foto: Lykt AS

Traktorpikenes vinterdress er i salg nå.

Vinterdressen vår finnes i to farger og i størrelsene XS-3XL. Du får kjøpt den her: https://www.traktorpikene.no/categories/vinterdress, eller hos våre forhandlere: https://traktorpikene.blog/2019/06/12/her-far-du-na-kjopt-traktorpikeklaer/ Vi merker i nettbutikken at høsten har kommet, vinterdresser sendes ut hver uke, til kvinner i hele Norge. Fortsatt er alle størrelser på lager, men det varer ikke lenge 😉

Vi jobber for deg ! Ine og Thrine i Traktorpikene.

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *