Two sister`s entrepreneurial adventure. We design and make beautiful, feminine work clothes for women

Traktorpikenes klær – for alle!

Du trenger IKKE kjøre traktor for å bruke Traktorpikene klær.

Vi må ofte forsikre kunder som har veldig lyst på klærne våre at en absolutt ikke trenger å være traktorkjører. Du trenger heller ikke bo på gård 😉

Tre damer med bakgrunn fra gård, men som ikke kjører traktor daglig. Foto: Line Berre. Styling: Monika Viken. Modeller: Ine Rossetnes, Monika Viken og Hilde Kyllo.

For alle som vil ha.

Klærne våre er for alle som trenger robuste bruksklær med kvinnelig passform.

Klesmerket vårt har bare fått et veldig solid og tøft navn. Vi forener det robuste med det feminine. Vi kom på, og vurderte mange ulike navn da vi startet opp for 6 år siden. Traktorpikene skilte seg soleklart ut, og ble navnet på konseptet vårt.

Vi elsker logoen vår!

Logoen vår.

Logoen vår er et traktorhjul som spoler opp rosemaling. Det er symbolsterkt! Vi kommer fra gård og er vant til å ta i et tak. Vi er sterk som en traktor, men likevel feminine og liker å pynte oss og gjøre det fint rundt oss.

Klær som tåler å bli skitne, samtidig som de er flotte som ei norsk blomstereng. Foto : Line Berre.

Nyheter.

I starten av 2020 kommer en ny kolleksjon fra oss. Nå med enda bedre passform, myke robuste materialer med stretch, og nye nydelige farger. Vi fortsetter med et vidt størrelsesspekter, nå også med forskjellige benlengder på bukser og arbeidsdresser. Vanntette materialer tas også i bruk på enkelte plagg.

Ja, kvinner blir gravide.

Selvsagt trenger kvinner bruksklær da også. Vi har allerede testet en gravidkolleksjon, og nå kommer en forbedret gravidbukse. Den kan du bruke til arbeid, på tur eller hele tiden faktisk.

Fra vår første gravidkolleksjon. Daglig leder Thrine, dagen før lille Ada ble født. Foto: Line Berre.

Bruksområder.

Klærne våre skal tåle hard bruk og hyppig vask, samtidig som de skal være så flotte at de kan brukes til de fleste anledninger.

Tar du en titt på Instagram ser du masse Traktorpikene klær i bruk. Hagearbeid, barnehage, snekring, gårdsarbeid, på tur, i Syden, på påsketur, på hytta, med hest og hund, på fisketur, på fest, når du åpner nyfjøset ditt, på setra, i sofaen. Rett og slett til de fleste anledninger i hverdagen din. Bruk gjerne #traktorpikene på Instagram. Vi reposter gjerne.

Melkerampa ved gården, sammen med lokale modeller. Besøk gjerne gårdsbutikken vår i Grong.

Namdalens helt egne klesmerke.

Bruk Traktropikene klærne dine med stolthet selv om du ikke har noen relasjon til traktor 🙂 Tenk at dette gikk an å få til på en gård i ei lita bygd! Kanskje gir den tanken deg litt ekstra arbeidslyst, når du jobber med ditt prosjekt i Traktorpikene buksa di. For alt er mulig, bare du har troen på deg selv!

God helg!

Ine og Thrine. http://www.traktorpikene.no

Related Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *